1 efterskoleår = 7 menneskeår

Skrevet af den oktober 22, 2015 i kategori Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til 1 efterskoleår = 7 menneskeår

1 efterskoleår = 7 menneskeår

Der er mange udtryk med år og tal generelt. Det siges, at et menneskeår er lig med 7 hundeår. En kat har ni liv osv. Det siges dog også at et efterkoleår er lig med 7 menneskeår. Dette skyldes, at et år på efterskole udvikler og giver så meget glæde, at man føler sig meget ældre, meget klogere og meget mere social når man afslutter. Selvom efterskoleafslutningen er ekstrem hård at komme igennem, så vil man ikke have været dette år foruden.
Der findes mange efterskoler i Danmark og mange efterskoler i Sønderjylland. Men www.fle-skole.dk tilbyder dig noget helt specielt. Her får du lov til at være dig selv, både alene og sammen med andre. På en efterskole kan man ikke andet end være sig selv. Det er en fysisk umulighed, at gemme sine dårlige sider væk, ikke have en dårlig dag og ikke at blive sur foran andre. På en efterskole lærer man rigtig meget om sig selv – men også meget om andre mennesker . Vores efterskole er beliggende i Sønderjylland, som i daglig tale godt kan betegnes som udkantsdanmark. Dog har vi den fordel, at vi har Tyskland tæt på os – og det betyder væsentlig mere end grænsehandel! På efterskole bor man sammen. Man har sit værelse, men bruger meget tid sammen med de andre elever – enten på værelserne eller i de forskellige opholdsrum. Disse opholdsrum er ikke de samme, som er på danske folkeskoler, men har et mere hjemligt præg, da det er elevernes hjem for et år. Udover en alsidig skoledag, så tager vi også på ture . Disse ture kan være til andre lande, til storbyer eller til historiske steder, hvor man rigtig kan opleve noget. At være på efterskole giver noget helt specielt, og det giver venner for livet.
Hvad end du er bekendt med Sønderjylland eller ej, så vil du føle dig hjemme med det samme. Her er alle velkomne og det eneste du skal – er at komme som dig selv!