Find en nye måde at få virksomhedens budskaber ud på

Skrevet af den april 18, 2015 i kategori Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til Find en nye måde at få virksomhedens budskaber ud på

Find en nye måde at få virksomhedens budskaber ud på

Når man som virksomhed ønsker at kommunikere noget til offentligheden, så sker det oftes ved, at man benytter sig af pressemeddelelser. Her kan man nemlig være sikker på, at man får det budskab ud, som man gerne vil have ud, og at det bliver fremstillet på den måde, som man gerne vil have. Hvordan modtageren modtager det, kan man selvfølgelig aldrig styre. Og det er da også derfor, at man skal arbejde med struktureret med det, som man sender ud. For selv de mindste ting, kan ende i store misforståelser, som kan vise sig at være skadelige for virksomheden i stedet for.

Få den professionelle vinkel på

Hvis man skal være sikker på, at den pressemeddelelse man sender ud, bliver eksekveret rigtigt, så skal man måske alliere sig med nogle professionelle inden for dette felt. Mange kommunikationsbureauer tilbyder, at lave løsninger, hvor de styrer en virksomheds eksterne kommunikation. Det vil sige kommunikationen til alle interessanter omkring virksomheden. Og de kunne måske foreslå alternative måder at kommunikere på, for eksempel via storytelling, som er noget af det helt nye, inden for kommunikationsbranchen.

Fortæl en god historie

Ved at bruge storytelling kommunikerer man på en anden måde, til dem man gerne vil i kontakt med. Man bruger en anden vinkel på vidensdelingen, og det kan være med til at gøre noget rigtig godt, for den besked man ønsker at få ud. Når man bruger professionel storytelling har det også en tendens til at sidde bedre fast hos den som modtager beskeden, og det er jo det, man mange gange er interesseret i. Derfor er det ikke nogen helt dum ide, at kigge nærmere på dette fænomen, og eventuelt prøve det af i praksis. Men det er dog vigtigt, at man får noget professionel hjælp til, så det bliver gjort helt ordenligt.