En ferie med både byliv og sommerstrand

Skrevet af den august 26, 2015 i kategori Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til En ferie med både byliv og sommerstrand

En ferie med både byliv og sommerstrand

Los Angeles som ferieby

Flybilletterne til USA generelt daler i pris for hvert år, og netop i løbet af dette år har priserne aldrig været så lave før. Derfor vil dette være en oplagt mulighed, som familie, at tage ud og opleve de store vidder, og den variende kultur i Los Angeles.

Fra strand til by

Los Angeles indeholder flere forskellige aspekter af den gode drømmeferie. Den har som det ene en stor, travl og omfattende by, med store densiteter af bygninger og arkitektur. Arkitekturen i sig selv er med til at skabe den meget spredte og områdedækkende by, hvilket er med til ikke at gøre Los Angels til en tætpakket og overbefærdet by som New York, men herimod vil der være plads og luft til at kunne tage ud og opleve byens små nischer og finde sig selv i en amerikans atmosfære.

Udover det spredte byliv, har Los Angeles også nogle af de bedste bade- og surfstrande, hvilket skaber rammer for en perfekt badeferie. Det varme vejr og bølgernes brusen bliver ikke meget bedre, og kan give en perfekt afveksling fra byens støj, hvis dette skulle trætte en i længden.