Få flot, langt hår i Aalborg med hair extensions

Skrevet af den september 13, 2015 i kategori Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til Få flot, langt hår i Aalborg med hair extensions

Få flot, langt hår i Aalborg med hair extensions

Få flot, langt hår i Aalborg med hair extensions

De fleste piger og kvinder har på et eller andet tidspunt drømt om at få langt hår. Men det kan føles som en sejlivet proces, som kræver tålmodighed og rigtig gode hårprodukter som skåner håret. Der er heldigvis også andre gode alternativer, og ét af dem er hårpåsætning af hair extensions. Påsætning af hår tager ikke lang tid og kan være et mere eller mindre permanent resultat.

Vælger du at få påsætning af hår i Aalborg hos Queen in fashion, findes der flere muligheder med påsætning af hår. Der er blandt andet hot-fusion, cold-fusion og easy weft. Hot fusion hårpåsætning sker ved at man bruger en connector til at varme extensions-tottens keratintip op. Keratinen bliver således opvarmet og klar til at fæstne fast om dit eget naturlige hår. Denne metode egner sig selv til helt korte frisurer og sidder i håret i op til 4-5 måneder alt efter hvor god man er til at passe på det.

Ved at bruge cold fusion metoden behøver man ikke varme, derimod påføres de enkelte hårtotter ved hjælp af en mikroring lavet af silicone. Når man tager et tot af sit eget hår, lægges extensions-totten ved og bliver klemt fast ved hjælp af mikroringen. Denne metode egner sig ikke til helt kort hår, men er bedre til lidt længere hårlængder. Holdbarheden er omkring 3 måneder.

Hos butikken i Aalborg bliver der også tilbud hårpåsætning af hair extensions med easy weft metoden. Her bliver hårpåsætning i Aalborg med easy weft klaret ved hjælp af trenser med mikroringe. Har du ofte håret i en hestehale er easy weft hårpåsætningen fra Aalborg den bedste løsning. Da der mindre risiko for synlinge mikroringe i håret. Denne hår påsætning skal løbende flyttes op hver 6-8 uge.

Læs mere om mulighederne får hår påsætning i Aalborg her http://www.queeninfashion.dk/hairextensions-aalborg.html