Skal din bil til syn?

Skrevet af den december 21, 2015 i kategori Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til Skal din bil til syn?

Skal din bil til syn?

Hvis det er længe siden, at man har fået sendt sin bil til bilsyn så er det måske på tide at gøre det nu. I Danmark er det lov at alle personbiler skal til periodisk syn ? og ikke uden grund! Et bilsyn tester nemlig om bilen er sikker og ikke sviner mere end tilladt. I Danmark skal en bil synes hvert andet år for at sikre sig denne sikkerhed.

Hvad får man tjekket under et bilsyn?

Under bilsynet kan man blandt andet også kigge på vinduesviskerne som er et vigtigt sikkerhedselement for føreren. De hjælper nemlig med et frit udsyn foran og bagved bilen i regnfulde eller sne rige dage. Synshallen går ind og tjekker om vinduesviskerne er slidte og hvorvidt der er brug for at skifte dem ud. Synshallen kigger også på de lamper der sidder ved nummerpladen og som lyser den op. Det er nemlig ikke lovligt at køre bil hvis lamperne ved nummerpladen ikke virker. De er dog lette at skifte ud selv med en skruetrækker. Ud over om de lyser så skal der også tjekkes om de lyser med den rigtige farve det vil sige at lamperne foran er hvide og lamperne bagved er røde. Sidst men ikke mindst så tjekker man også om hornet virker, da det også er lovpligtigt at man har et horn som virker og man derved kan advare andre som færdes i trafikken.

Hvor skal jeg få et bilsyn i Silkeborg?

Bor man i Silkeborg kan man få tjekket sin bil hos Pavabilsyn. Hos Pavabilsyn i Silkeborg kan man bestille en tid online eller tage kontakt til dem via telefon. Ønsker man at se priser kan man finde dem under bilsyn silkeborg priser. Står man og mangler en nummerplade eller ønsker at skife ejer på bilen så fungere Pavabilsyn Silkeborg også som et motorkontor. Hos et motorkontor kan du afmelde dit køretøj ved at møde op og afleverer dine nummerplader. Kontakt Pavabilsyn Silkeborg for ydereligere oplysninger.