Af med min depression

Skrevet af den oktober 12, 2021 i kategori Mad og Sundhed | Kommentarer lukket til Af med min depression

Af med min depression

Jeg ville ønske at der havde været nogen omkring mig, da jeg havde en depression, det var der desværre ikke – lægen ville bare give mig piller. Nu er det jo sådan at det ikke er alle der ønsker at modtage disse antidepressive midler, som jo også har en masse bivirkninger. kom ud af din depression, er ikke bare piller – man skal selv gøre rigtig mange ting for at man kommer af med den. Det skal dog også lige nævnes, at der er nogle mennesker der virkelig har brug for de der piller, fordi de mangler et stof i hjernen, og så er det jo lægen der skal ind over. Ellers er der mange andre muligheder der kan hjælpe. Terapi eller hjælp til selvhjælp. Det vigtigste når man vil ud af sin depression, er søvnen, får vi ikke sovet, fungerer vi simpelthen ikke om dagen. Sover vi ikke i flere nætter, kan vi endda ende i en psykose. Altså, første sted, få noget ordentligt søvn. Nogle mennesker får også hypnose, får at få en roligere og genoprettende søvn, og det er jo bare guld værd, for dem der vælger denne løsning. Jeg ville ønske for alle de mennesker der går og lider af depression, at de kunne komme af med den for altid, for det er ikke sjovt at rende rundt med en depression. Mange depressioner udspringer af lavt selvværd, og eller for mange ydre påvirkninger der ikke siges nej til. Så udover søvnen kan terapi med en livsstilændring være løsningen.