Bæredygtig kvalitetskaffe – nyd den hjemme eller lej en kaffevogn med egen barista.

Skrevet af den januar 20, 2022 i kategori Mad og Sundhed | Kommentarer lukket til Bæredygtig kvalitetskaffe – nyd den hjemme eller lej en kaffevogn med egen barista.

Bæredygtig kvalitetskaffe – nyd den hjemme eller lej en kaffevogn med egen barista.

Når kaffe er mere end bare en god start på dagen.

Vi elsker kaffe. De fleste af os ihvertfald. Kaffe er lig med hygge i Danmark. Det er faktisk en tradition at byde sine gæster på kaffe, og det er næsten ligegyldigt på hvilket tidspunkt af dagen. Det er en slags tilkendegivelse af, at du er glad for din gæsts tilstedeværelse.

Men der er stor forskel på kaffe. Der er det billige og det dyrere. Det dyrere er i en helt anden og meget bedre kvalitet. Perfekt til når der virkeligt skal hygges og kræses om dig selv eller dine venner. En god kvalitetskaffe kan du blandt andet købe i online kaffeforretninger, som f.eks. Kaffeexpressen. Nogle forretninger kan også tilbyde en kaffevogn med egen barista til private arrangementer.

Kaffe i høj kvalitet der kan nydes med en ren samvittighed.

Går du op i social ansvarlighed bør du kigge efter forretninger, der skilter med denne værdi. Det er kaffeforretninger, der klart og tydeligt lægger vægt på at tage ansvar under produktionen af kaffe. Det indebærer f.eks. en bæredygtig produktion, men også gode arbejdsvilkår for kaffebønderne. Økologi er også en vigtig del af en bæredygtig produktion. Mærket Fair Trade er en tydelig indikation på, at du kan drikke din kaffe med en god og ren samvittighed.

Altså får du ikke bare en kaffe i høj kvalitet, men også bæredygtig og økologisk kaffe til dig og dine gæster. Den lidt højere pris kan altså nemt betale sig, hvis du er en ægte kaffeelsker.