Besparelser hos Billigtoner.dk

Skrevet af den april 27, 2022 i kategori Industri og Erhverv | Kommentarer lukket til Besparelser hos Billigtoner.dk

Besparelser hos Billigtoner.dk

Alting stiger – og som arbejdsgiver er jeg nødsaget til at finde løsninger på de stigende produkter der forhøjer vores faste udgifts poster – herunder toner til vores printere. Jeg har ikke helt styr på om de stigende priser på diverse produkter skyldes Corona’en eller krigen i Ukraine – men fakta er at tingene stiger alle vegne. Jeg er derfor allerede under Corona tiden, gået i gang med at se hvor jeg kan finde besparelser henne i forhold til min virksomheds økonomi – og her er det at billigtoner.dk kommer ind i billedet. Jeg anede ikke der var så mange penge at spare på bare denne lille post – og så er der sikkert også andre derude, der ikke ved det. Jeg fandt i hvert fald https://www.billigtoner.dk/ der gjorde at mine udgifter på denne post blev halveret.

Billigtoner.dk store besparelser

Nu er det jo heller ikke sådan at jeg kun bruger en toner i ny og næ, jeg bruger mange – for jeg skal kunne dokumentere alt hvad jeg foretager mig på mit arbejde, og det indebærer ofte at jeg bare tager et billede og printer det ud. Som så mange andre virksomheder, har vi altid et helt sæt tonere liggende på lager – og når man tager fra lagerbeholdningen, så bestiller man et nyt sæt – på den måde har vi altid tonere liggende klar til brug, og løber aldrig tør. Det er både hurtigt og bekvemt at bestille hos billigtoner.dk – deres hjemmeside ligger som foretrukne, så det er bare et par klik og jeg har fået bestilt.