Brugskunst i indretningen

Skrevet af den december 4, 2014 i kategori Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til Brugskunst i indretningen

Brugskunst i indretningen

For mig er boligindretning en sjov ting. Man skal altid være kreativ og hvis man giver sig god tid til det bliver det helt personligt. Boligindretning er en ren kunst i mine øjne. Jeg hader når folk bare køber det første og bedste de lige kommer forbi. Nej, man skal lede efter detaljerne. Måske er det ikke lige det man regner med, der mangler for at gøre det helt perfekt. Jeg elsker brugskunst! Det ser så anderledes ud end almindelig ting. Jeg an godt lide at mit hjem ikke er ligesom alle andres. Det skal helst skille sig lidt ud så det er en anderledes oplevelse for folk at kommer på besøg. Jeg har faktisk haft venner, der kom hjem til mig for boliginspiration. Det gør mig slet ingenting! Jeg synes alle skal gøre sit for at få en personlig indretning. Det gør heller ikke noget hvis de ser noget og gerne vil have det samme. Man ejer jo ikke ligefrem rettighederne til den stil man har.

Jeg synes dog at man skal holde sig til at få inspiration af andre, ikke gå efter samme look. Hvis man bare for sit eget hjem til at ligne venindes så er det jo ikke ens egen stil. Det er rigtigt at den kan komme til at ligne meget og det er selvfølgelig meget naturligt hvis man er meget tætte veninder eller har været veninder i lang tid. Så er det ikke sikkert at man er så forskellige jo. Man skal bare sørge for t gå efter sin egen stil og ikke købe brugskunst bare fordi at “det har min veninde jo og vi kan lide de samme ting”. Det er okay at kunne lide de samme ting, det er slet ikke det, man skal bare huske at man altså er sin egen og derfor også har sin helt egen stil. Hvis den så kan komme til udtryk i ens boligindretning, synes jeg jo at man har gjort det rigtigt.

Bare fordi du godt kan lige din vens eller venindes indretning og stil er det jo ikke sikkert du selv skal bo sådan. Find din stil og find dig selv.