Bygger vores køkken selv

Skrevet af den november 3, 2014 i kategori Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til Bygger vores køkken selv

Bygger vores køkken selv

Min mand og jeg har altid ønsket at lave et gør det selv køkken. Sådan et køkken, hvor vi bygger alt selv helt fra bunden. Selvfølgelig med alle de materialer, som der nu engang skal bruges til køkkenet. Nu har vi endelig fundet det rette tidspunkt at gøre det på, i forbindelse med, at vi skal bygge vores hus om, og derfor også gerne vel renoverer køkkenet. Vi vil så vidt muligt prøver at lave et billigt køkken og badeværelse så muligt, så derfor har vi tænkt os, at det ville være sjovt, at bygge det op selv. Som inspiration har vi derfor været ude og kigge på lidt forskellige køkkener, for at finde ud af hvordan vores køkken skal ende ud med at være. Derudover har jeg brugt mange nattetimer på nettet, hvor man virkelig kan finde super meget inspiration til alt slags boligindretning. Nu når jeg siger min mand og jeg skal lave et gør det selv køkken, betyder det selvfølgelig ikke, at vi vil samle alle dele helt fra bunden og købe alt seperat. Det vi tænker er nok mere bare, at udvælge en masse lækre inventar til køkkenet og derefter selv samle det.

Mange forskellige køkkener at vælge imellem

Selvom vi vil lave et så billigt køkken så muligt, så er der godt nok mange forskellige løsninger at vælge imellem. Jeg har altid ønsket mig et stort lyst samtale køkken, så vi har derfor været ude og kigge på nogle køkkener og den inventar, som man kan få i den stil. Heldigvis er der simpelthen så mange forskellige løsninger på et billigt køkken, at det rent faktisk er svært for os, at beslutte os for, hvilket køkken inventar vi skal købe til vores nye gør det selv køkken. Jeg troede vi ville have et større problem med at finde frem til, hvor vi dog kunne finde et køkken henne, som ville være billigt nok til vores gør det selv projekt. Heldigvis tog jeg fejl.