Café Royal i Hillerød

Skrevet af den maj 9, 2022 i kategori Ferie og lejligheder | Kommentarer lukket til Café Royal i Hillerød

Jeg har et par gange været til koncert eller udstilling på royal Stage – og i den forbindelse har vi altid nydt godt af den lækre og sunde mad som vi indtog på Café Royal – der var alt til alle dem vi var sammen med – nogle ville have salater andre sandwich så der var noget for enhver smag. Royal Stage er et sted hvor man kan afholde diverse arrangementer for både virksomheder eller for nogle private som os. Vi har altid hygget os, når vi har været der – og ikke bare den gode stemning gjorde udslaget, men det var hele konceptet – der gjorde vores arrangementer til super gode oplevelser. Så når der så er koncert, og det er med nogle mennesker vi gerne vil høre – så er vi dem der tropper op i Royal Stage.

Café Royal og deres salater

Nu kan man jo få salat som take away hos café hillerød eller som jeg kalder det Café Royal – og det er det jeg syntes er lækkert – jeg kan få min sunde mad, også selvom jeg er på café – det har taget lang tid inden det kom på diverse steder – men nu er det der heldigvis. Vi har også efter en koncert, været forbi Café Royal for lige at få lidt take away mad med til køre turen hjem – jeg ved ikke hvorfor, men jeg er altid sulten, når jeg har været til koncert og har sunget med for fuld hals. Det er super dejlig og frisk mad man får her.