Campingudstyret du ikke kan undvære

Skrevet af den juni 13, 2015 i kategori Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til Campingudstyret du ikke kan undvære

Campingudstyret du ikke kan undvære

Campingudstyret du ikke kan undvære

Campingsæsonen er i fuld gang, og så skal udstyret naturligvis være i orden. Har man været på campingtur før, har man måske allerede fået erfaringen – ja, både på godt og ondt. Mangler man dog stadig gode råd, ja så kommer der et par her.

Den rigtige mover til campingvognen

En mover kan næsten beskrives som en investering. Vil man have en god campingoplevelse, skal man også investere i en god mover. Har man en større campingvogn er en mover til campingvogn nærmest uundværlig. Du skåner nemlig både din ryg og dermed dit helbred. Derudover går det langt nemmere at få campingvognen på sin plads med en god mover. Her skal du altså ikke spare pengene. Der findes forskellige movere alt efter den kapacitet, den skal kunne flytte. Derudover er der fjernbetjening til, og man kan få automatiske og manuelle movere. Er man i tvivl om, hvilken mover der passer til ens campingvogn, kan man rådføre sig hos KG camping. De har dygtige rådgivere, som kan guide dig til den helt rigtige mover.

Stabile og sammenklappelige campingborde

Man kan nok blive overrasket over, hvor vigtigt det er med godt campingudstyr. Men udstyret og møblerne er alfa omega for en nem og bekvem tur. Er man en børnefamilie, skal det også helst kunne tåle lidt af hvert og være stabilt. Leder man efter et campingbord, skal det naturligvis være praktisk at håndtere. Campingturen kræver en del ting, som skal transporteres. Her skal et campingbord helst ikke fylde for meget. Et ideelt campingborg skal både være sammenfoldeligt og være stabilt. Hos KG camping kan man finde et campingbord i forskellige størrelser fra førende mærker, som klarer mosten. Campingbordene kan klappes sammen og justeres i højden. På nogle borde skal alle ben indstilles. Man kan også få campingborde hos KG camping, hvor kun det ene ben skrues på, og de andre foldes ud med fjederlås.
campingbord