Din autopartner i Ballerup

Skrevet af den juli 21, 2018 i kategori Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Din autopartner i Ballerup

Din autopartner i Ballerup

k2bilerKoger din bil også over i varmen, og trænger den til et kærligt eftersyn, så er k2biler i Ballerup stedet at køre hen, når du skal finde den rette mekaniker til din bil.

Autoværkstedet i Ballerup er et mellemstort autoværksted beliggende i Balleup. Autoværkstedet i Ballerup er medlem medlem af Autopartner, og hos k2biler tilbydes alle former for reparationer, herunder service af bilens airconditionsystem, udskiftning af forrude, udskiftning af bremser, tandremskift samt mange mange andre reparationer. Det er også muligt at man som kunde tegner en serviceaftale med k2biler Når man som kunde tegner en serviceaftale, betaler man hver måned fast beløb for selve aftalen. Aftalen betyder, at man altid betaler samme pris for en hvilken som helst reparation, uanset hvad der skal laves på bilen. Skal bilen på værksted er det heller ikke nødvendigt, at man skal undvære sin bil, idet k2biler stiller lånebil til rådighed. Det er også en mulighed, at k2biler kommer og afhenter kunden, når bilen er færdig til reparation, således at det aldrig bliver en udfordring, at bilen skal på værksted.

Udover bilreparationer tilbyder k2biler også salg af brugte biler, hvortil det er muligt at tegne en finansieringsaftale, hvis ikke man har råd til at lægge alle pengene på een gang.

Din Autopartner

Idet k2biler er en del af Autopartner, som er en landsækkende kæde af autoværksteder i Danmark, bliver alle mekanikere løbende efteruddannet. Det sikrer, at man som kunde får den bedste og mest nutidige kompetence indenfor bilreparationer og rådgivning af biler. Endvidere er k2biler under løbende kvalitetskontrol af FDM, og k2biler benytter sig udelukkende af O.E. godkende reservedele. Der sættes således en ære i, at kunderne tilbydes den helt rigtige service til den helt rigtige pris.