En god løsning

Skrevet af den december 30, 2013 i kategori Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til En god løsning

En god løsning

Jeg har haft min egen virksomhed i nogle år nu. Men synes jeg er begyndt at lide lidt under en dårlig omsætning. Derfor er jeg nu begyndt at tænke i nogle tiltag jeg kan gøre, for at få lidt gang i det igen. Derfor har jeg tænkt, at det kunne være en ide med en webshop løsning. Jeg har nemlig hørt, at man kan få en billig webshop på nettet. Og det lyder måske som noget, der godt kunne være interessant for mig. Jeg kunne nemlig godt tænke mig, at nå ud til et lidt bredere publikum, og det ville jeg jo gøre med en webshop løsning. Derfor er jeg gået på nettet, for at søge efter billig webshop, og i den forbindelse, har jeg fundet en virksomhed ved navn prestashop, som tilbyder nogle yderst interessante løsninger. Og jeg tror helt sikkert, at jeg ville kunne finde noget, som kunne passe til min virksomhed der.

Noget der virker

Det eneste jeg kunne være lidt i tvivl om, skulle være, om der var nogen økonomisk gevinst i det for min virksomhed. Men med prestashop understreger de, hvordan man vil kunne nå et meget bredere publikum. Der er jo nogen, som kun shopper på nettet, og dem ville jeg jo kunne komme i kontakt med, hvis jeg havde en billig webshop fra flatpacker. Jeg er i hvert fald villig til at give det et forsøg, hvis det kan gøre noget godt for min omsætning. Men det er jeg heller ikke i tvivl om, at jeg det vil. For de virker virkelig professionelle. Det gode er også, at det ikke er forbundet med alt for mange omkostninger. Så der er ligesom ikke helt så mange risici ved det.