En hund er en sød og trofast følgesvend i livet

Skrevet af den december 5, 2014 i kategori Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til En hund er en sød og trofast følgesvend i livet

En hund er en sød og trofast følgesvend i livet

En hund er den trofast og glad følgesvend

Hvis man er meget glad for sin følgesvend, så skal man sørge for at bruge tid på dyret. Man skal bruge en søndag eftermiddag et par gange om måneden på at tage i skoven og smide med kæppe og lade hunden blive godt mudret ind. Og man skal altså også tage hunden med på en øde og tom strand, og lade den løbe i strandkanten. Mange hunde elsker at løbe efter bølgerne og bide i dem, og de kan også godt lide at kaste sig i bølgen blå og svømme om kap med sig selv. I mens kan man jo sidde på stranden eller i klitterne og drikke sig en kop medbragt kaffe og måske også et stykke hjemmebagt kringle. Se det er en hyggelig søndag udendørs.

Hunden er menneskets bedste ven, påstås det i hvert fald og dem man holder mest af er det en god idé at forkæle. Det er nu engang svært at invitere sin hund med på en ferie, men man kan sørge for at hunden altid får den bedste godbidder på markedet. Hundefoder skal indeholde alle de essentielle ingredienser som gør hunden i stand til at holde formen og udvikle sine muskler. Hundefoder skal også helst varieres lidt i smag og indhold, for ligesom vi andre ikke gider at spise lasagne hver dag, så gider hunden heller ikke spise det samme.

En anden ting man kan gøre er at købe noget ordentligt og professionelt hundeudstyr, så man bedre har styr på hunden, for eksempel med en god sele. Der er også masser af andet hundeudstyr på markedet, for eksempel kan man købe en rigtig god kurv som hunden kan sove i, eller man kan købe udviklende legetøj så hunden ikke altid skal lege med pinde og kæppe.I stedet for at give hunden legetøj og andet hundeudstyr, så kan man sørge for at få fat i en masse gode godbidder til hunde. På den måde kan man bruge godbidder til at forkæle hunden i hverdagen.