En tur på messe

Skrevet af den december 19, 2013 i kategori Computer og IT | Kommentarer lukket til En tur på messe

En tur på messe

Jeg har i forbindelse med mit nye arbejde været på messe, hvor jeg skulle sælge blækpatroner. Det hele gik rigtig godt, og jeg fik faktisk solgt en masse blækpatroner. Mit job består hovedsageligt i at sælge blækpatroner, men jeg har for nyligt fået nogle andre områder jeg skal arbejde med. På messen skulle jeg stå i en bås, hvorfra jeg skulle stå og promovere vores produkter, og skabe nye kontakter med fremtidige kunder. Jeg har aldrig prøvet sådan noget før, men min chef sagde til mig at jeg gjorde et godt stykke arbejde. Jeg synes da også selv, at det gik rigtig godt. Selvom det har været en hård weekend, så har jeg allerede fået besked på at jeg skal til en ny messe i næste weekend. Så der er ikke andet for, end at stramme sig an og gøre det ekstra godt næste gang.

Næste messe

Ugen er nu gået, og det er på tide at jeg tager op til den næste messe. Nu har jeg dog fået et ekstra produkt med i tasken denne gang, og det er toner fra HP. Vi er i tæt samarbejde med HP, og vi sørger derfor også at sælge deres produkter. I starten var det lidt sløvt, men det skulle hurtigt ændre sig. Jeg havde ikke været mere end en time på messen, hvorefter folk begyndte at strømme til. Jeg fik hurtigt tungen lige i munden, og begyndte herefter at sælge produktet så godt jeg kunne. Flere personer blev ved med at sige at vi køber altid hp printerpatroner, og dette gjorde mig da glad. Min salgstale var fyldt med hp toner dit og hp toner dat, og folk åd det bare råt. Inden messen var omme var jeg allerede helt udmattet, men jeg var kommet af med alt mit toner fra HP