Få besøg af gardinbus på adressen

Skrevet af den september 29, 2017 i kategori Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Få besøg af gardinbus på adressen

Få besøg af gardinbus på adressen


Er de gamle gardiner eller markiser efterhånden ved at være slidte og kedelige at se på – og er det derfor på tide at få dem udskiftet med et par nye? Har man købt nyt møblement og indrettet sig på en anderledes måde end hidtil, og passer de eksisterende gardiner eller den gamle solafskærmning ikke rigtigt til den nye stil? Er man flyttet i en ny bolig, hvor der er vinduer og vinduespartier af en anden størrelse eller i et større antal end i den gamle bolig, og har man derfor brug for nye persienner? Uanset, hvorfor man nu har besluttet sig for, at der skal ske noget nyt i forhold til gardiner og/eller solafskærmning som for eksempel persienner eller markiser, så er det bestemt værd at handle dem hos en virkelig professionel fagmand.

Hos Din Gardinmand har man både stor faglig ekspertise, mangeårig erfaring på området og et fantastisk sortiment at vælge mellem. Og så bliver det hele leveret direkte til døren med gardinbus. Det er noget, som tiltaler mange danskere. I en travl hverdag med job, familie og mange forskellige gøremål, kan det være svært at afsætte tid til at planlægge gardinindkøb, som oftest i en eller flere forretninger et stykke derfra hvor man bor. At stå i en fysisk butik og skulle afgøre, hvad der passer ind i boligen, ja det kan være svært. Din Gardinmand kommer hjem til sine kunder med et stort udvalg. På den måde kan man med det samme afgøre, hvad der vil være den mest optimale løsning. Manden bag firmaet er Dan Jørgensen. Fra start til slut er det ham, som man samarbejder med, og som sørger for såvel professionel rådgivning, præsentation af varerne og montering af de valgte gardiner, persienner, markiser etc. Og dem er der mange af – allesammen af høj kvalitet fra kendte mærker, som for eksempel: Faber, Renson, VELUX, Gardisette og weinor. Listen over mærker kan man finde på https://dingardinmand.dk/, ligesom man kan finde fotos og oplysninger om diverse produkter.