Fest, farver og ølbong

Skrevet af den august 21, 2015 i kategori Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til Fest, farver og ølbong

Fest, farver og ølbong

Fest, farver og ølbong

Fester er tit ret forudsigelige. Man hører den samme musik, drikker sine øl af sin flaske eller dåse, og man laver egentlig ikke så meget andet end bare at sidde og snakke med hinanden Men hey! Hvorfor skal det hele være så kedeligt? Det behøver det absolut heller ikke at være. Man kan nemt pifte sin fest op med udklædning, spil og gadgets.
Udklædning gør alle arrangementer festlige. Det kan være alt fra et par solbriller til den helt store tyroler temafest. Vigtigst er det, at alle deltagere er med på idéen, for jo mere gennemført en udklædningsfest er, jo sjovere er den også.

Er man ikke så meget til udklædning, er det altid sjovt at samles omkring sociale spil.
For eksempel kan man spille , eller beer bong, som det hedder i USA, hvor spillet er opfundet. Beer bong er et socialt drikkespil, hvor man dyster mod hinanden og får sin modstander til at drikke, ved at kaste en bold i kopper med øl på dennes side af at beer pong bord. Det lyder uhyre simpelt. Det er det egentlig også, men det er utroligt, hvor svært det til tider kan være at ramme de kopper. Specielt hvis man allerede har fået lidt indenbords. Det er både sjovt at deltage i beer bong og at være tilskuer til det og stå tæt omkring et beer pong bord imens spillet spilles.
Skal det gøre helt rigtigt, benytter man ikke bare hvilke som helst kopper til at sigte efter og drikke fra, man benytter red cups. Red cups er, ligesom spillet, kendt fra USA, hvor man altid bruger dem til fester. De har en ikonisk rød farve og har den perfekte størrelse til at spille beer bong. Originale red cups kan købes, hvis man følger linket. Red cups kan bestemt være prikken over iet til en fest.

Er man ikke lige til beer pong, så kan andre spil naturligvis også være et hit.