Fine og pyntelige altankasser til alle

Skrevet af den december 30, 2015 i kategori Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til Fine og pyntelige altankasser til alle

Fine og pyntelige altankasser til alle

Pynt på terrassen eller på altanerne

Det er ikke alle der har haver, men alligevel kan man godt have lyst til at pynte sine omgivelser med blomster og måske endda også med lidt haveplanter og grøntsager og krydderurter. Men det kræver at man får fat i nogle krukker og altankasser, så man kan plante tingene i en god højde, og nemt kan se dem fra vinduerne. Altankasser kan man for eksempel plante smukke smukke blomster og roser og den slags som kan være en fryd for øjet. Men en Altankasse fra hjemmesiden kan også bruges til at plante spiselige ting i, som ikke kun er en fryd for øjet, men også for smagsløjene. Man kan for eksempel plante små friluftstomater og man kan plante krydderurter, eksempelvis flotte basilikumsplanter som man kan plukke lidt af i løbet af sommeren og blande i sine salater. Der er også endda nogle som vælger at plante kartofler i deres altankasser, som de så kan høste af henover sommeren og virkelig få noget ud af de ekstra kvadratmeter som man har på sin altan eller sin terrasse.

Smukke grønne planter i horisonten

Tit hænger altankasser på rækværker på på altaner eller terrasser, og derfor er det tit på toppen af disse rækværker som man finder de fine og praktiske altankasser, som man så kan plante fine ting og sager i. I det ovenstående afsnit var der nogle eksempler på hvad man kan plante, men det skægge er faktisk at man tit kan skue indholdet af sine altankasser, som en fin afslutning på horisonten. For når man eksempelvis sidder i sin sofa inde i stuen og kigger ud af vinduerne, så er det ofte sådan at det lige passer med højden på indholdet af altankasserne, og dermed kan man se de små skud som der er på blomsterne eller hvad der gror af krydderurter som man kan spise sammen med aftenens lune retter.