Flotte fliser giver terrassen fornyelse

Skrevet af den september 13, 2015 i kategori Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til Flotte fliser giver terrassen fornyelse

Flotte fliser giver terrassen fornyelse

Flotte fliser giver terrassen fornyelse

Skal du i gang med brolægning, kan det være en stor hjælp at hente online både i forhold til selve arbejdet og samtidig også typer af fliser til brolægning. Leder du på nuværende tidspunkt efter billige fliser som er i god kvalitet, kan du finde et spændende udvalg hos dkfliser.dk. Her finder du fliser både til indendørs- og udendørsbrug i mange forskellige materialer.

Til udendørsbrug kan du få betonfliser, belægningssten, granitfliser og kantsten, brosten og mange flere. Alle mål og priser står ved hver enkelt type flise. Ønsker du eksempelvis betonfliser i en bestemt farve, kan firmaet specialfremstille en farve efter dit eget valg. Her finder du udvalget af betonfliser

Belægningssten er et meget alsidigt produkt, som kan bruges til både indkørsler, terrasser, stier og parkeringspladser. Belægningssten kan fås i mange farver og størrelser. Skal du optimere haven eller anrette en terrasse, har du brug for havefliser til dette formål. Havefliser fås i forskellige størrelser både store som små.

Når du skal i gang med at brolægge, er der et par grundlæggende ting som du skal huske. Først og fremmest skal jord graves væk, så fliserne fliserne lægges i en “fordybning”, hvorved de ligger i niveau med f.eks. græsplænen. Inden du lægger fliserne på, skal der være et godt underlag af stabilgrus. Det kan også være en god idé at lægge en fiberdug mellem fliserne og stabilgruset, så underlaget bliver så stabilt som muligt og trykbelastningen fordeles ordentligt.

Når du handler online hos dkfliser.dk, skal du være opmærksom på at prisen på fliserne ikke er medregnet fragtpris. Fragtprisen finder du under “returpaller og leveringspriser”. Jo flere paller, der skal afsendes, desto billigere bliver det at få fliserne leveret. Leveringen er hurtigt, så du skal ikke vente mange dage før du kan komme i gang med brolægningen.