Forny din stil og hjem med lækkert brugskunst

Skrevet af den september 24, 2015 i kategori Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til Forny din stil og hjem med lækkert brugskunst

Forny din stil og hjem med lækkert brugskunst

Forny din stil og hjem med lækkert brugskunst

Boligindretningen siger rigtig meget om vores egen personlige stil. Hjemmet er ofte et opholdsted, hvor man bruger meget af sin tid. Derfor må boligindretningen både være funktionelt og efter sin egen stil, så man kan lide at opholde sig i sit hjem.

Der skal ofte ikke så meget til for at gøre hjemmet rigtig hyggeligt. Det kan være et par pyntepuder i sofaen som matcher farve og design med resten af hjemmet, eller det kan være billeder eller lysestager som sætter stemningen. Det behøver slet ikke at være mange ting på én gang, men man kan starte et sted.

Brugskunst er nemlig med til at give dit hjem et personligt præg og charme. Det skal både være en brugbar ting og noget som man finder kunstnerisk at se på – deraf ordet brugskunst. Der kan være perioder i sit liv, hvor man måske savner noget i sit hjem uden at kunne definere hvad det er. Med nogle ændringer i indretning og nye brugskunst, kan man gøre meget ved sit hjem. Er man flyttet et nyt sted hen, kan der også opstå et behov for at fylde de store vægge ud med noget brugskunst som starten til at skabe et nyt hjem.

Der er ikke nogen faste spilleregler når det gælder brugen af brugskunst i sin indretning. Det skal helst være noget, som du godt kan lide at se på og som afspejler dig. Man kan eventuelt dele sit hjem op i små zoner. Et hyggehjørne med sofa, puder og plaider. Og spisebordsområdet, hvor der er behov for lidt bordpynt og måske noget på væggene som giver rummet kant og måske endda også noget nyt at snakke om.

Hos nordhjem.dk finder du et kæmpe udvalg af alt det nyeste inden for brugskunst til både hjemmet og haven. Der er alt hvad hjertet begærer inden for boligindretningen, og så får man tips og ideer med på siden. Nordhjem.dk er en butik med sans for alle detaljerne. Det kan være farver, mønstre, sjove designs og forskellige farver. Der er både fokus på det smukke og æstetiske, samtidig med at det skal være funktionelt.