Gardiner skal ses der hvor de skal hænge

Skrevet af den januar 26, 2015 i kategori Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til Gardiner skal ses der hvor de skal hænge

Gardiner skal ses der hvor de skal hænge


Gardiner er efterhånden en af de får ting som man ikke bare kan købe på nettet. For det første fordi gardiner skal syes så de passer præcis til de vinduer og døre som de skal dække og fordi de skal syes så de passer præcist til de stuer og rum hvor de skal hænges op. Derfor bør an altid tage fat i en rigtigt gardinmand, som så kan komme på besøg med sin gardinbus.

Gardinmanden er både leverandør og konsulent indenfor gardiner og derfor starter et besøg altid med at man får en god og grundig snak om hvad det er kunderne selv har tænkt sig med hensyn til de nye gardiner, og gardinmanden kan så rådgive om hvad han mener der vil passe sammen med den øvrige stil og indretning i hjemmet. Hvorefter han henter de relevante prøver ude i gardinbussen. Efterhånden som de forskellige prøver så bliver ophængt vil man virkelig kunne se hvor meget valg af gardiner betyder for hvordan ens hjem tager sig ud. Derfor er gardiner heller ikke noget man bør tage for let på.

Gardiner af god kvalitet er heller ikke specielt billige og der skal derfor vælges noget som man vil blive glad for at have hængende i en årrække, men det bør heller ikke være noget problem, hvis ellers gardinbussen er udstyret med et bredt udvalg af forskellige designs. Det kan jo være at tiden er løbet fra de gammeldags gardiner man har haft hidtil, og at det derfor er nu man skal prøve noget helt nyt? Det kan jo være at lamelgardiner giver en mere lys og luftig stue, eller det kan være at man skal den anden vej og have noget lidt tungere og mørkere for at skabe en mere hyggelig og huleagtig stemning. Men igen så er det noget man bedst kan vurdere når gardinmanden har ophængt sine prøver fra gardinbussen.

Udover valg af design så er der også andre elementer der har stor betydning, og det er ting som valg af farver og mønstre, eller måske bare nuancer indenfor en eller anden farve kan gøre en stor forskel.