Glæden ved at skrive ting ned

Skrevet af den januar 2, 2018 i kategori Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Glæden ved at skrive ting ned

TEST Nogle gange kan man gå og tænke mange ting i løbet af en dag. Nogle tanker vender måske tilbage til en, mens andre er nogle man bare har en enkelt gang, og så er de ude af hovedet igen. Men de tanker, som bliver ved med at komme tilbage til en, skal man måske dvæle lidt ekstra ved. For det kunne jo være, at de blev ved med at komme tilbage af en grund. Der er i hvert fald rig mulighed for at arbejde videre med dem, hvis man altid kan hive dem frem fra gemmerne, når man lige har fem minutter til overs. Det er også i sådanne situationer, at det kan være en rigtig god ide, at skrive ideerne ned. Fordi man så har nemmere ved at huske de enkelte detaljer.

Skriv dem der hvor det giver mening for dig

Der er mange steder, man kan skrive sådanne ideer ned. Det kunne for eksempel være i en dagbog, hvor man skriver alle sine tanker for dagen. Det kan også være på ens telefon, da det oftest er den, man har med sig rundt forskellige steder. Så kan man altid bare lige hive den frem, når man har brug for den, og arbejde videre med ideerne. Der er også nogle, som bruger metoden med at have en lille bog med sig. Den er også nem at have liggende på natbordet, hvis det typisk er om natten, at de gode ideer kommer til en.

Det hele starter med en god ide

Hvis man generelt har et godt gen for at udtænke og komme på gode ideer. Så skal man huske på, at alle gode opfindelser er startet på den måde. Måske man har en lyst inde i sig selv, til at føre nogle af ideerne ud i verden. Det kan også være, at man bare lader dem blive ved ideer, men at de alligevel er sjove at gå og pusle med fra tid til anden. Man har i hvert fald rig mulighed for at gøre helt ligesom man har lyst. Hvis bare man husker at skrive de gode ideer ned, så man ikke lige pludselig glemmer dem.