Golfvognen er din bedste ven på golfbanen

Skrevet af den september 24, 2015 i kategori Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til Golfvognen er din bedste ven på golfbanen

Golfvognen er din bedste ven på golfbanen

Golfvognen er din bedste ven på golfbanen

Der findes overordnet set to typer golf vogne til golfudstyret. Den ene type er golf vogne til at skubbe og trække og den anden type er elvogne. Golf vogne er dejlige at have med, da man på den m??de skåner sin ryg fra at slæbe på tungt udstyr. Derfor er det en god investering at anskaffe sig en golf vogn, så man sparer på kræfterne til selve slagene.

I bund og grund er det en smagssag, hvad man foretrækker af golfvogne. Golf vogne med to hjul kræver at man bruger flere kræfter, end en golfvogn med flere hjul. Når man skal ud og vælge sin nye golfvogn afhænger det også af, hvilken golfbag man har. Da disse to skal passe sammen, kræver det at få undersøgt udvalget og finde et sted, hvor man får samlet set et bredt udvalg af golf vogne.

Alle golf vogne hos oj-golk.dk er sammenfoldige, og man finder golf vogne med både 2, 3 og 4 hjul. Vil man gerne have et af markedets absolut bedste golf vogne er clickgear 3,5+ et af dem. Den er bygget robust og er nem at folde ud og sammen igen. Den er letkørende og har en vægt på ca. 8,2kg.

El golf vogne kan man også anskaffe sig, hvis man helst ønsker at slippe helt for at bruge kræfter på at skubbe og trække. Den er en fordel at have på kuperede baner, hvor man ikke vil trække sin vogn op og ned af bakker.

En af de bedste el vogne som forhandles hos oj-golk.dk er Power Bug Pro-Tour Lithium Hvid som har paraply, flaske- og scorekortholder inkluderet. Den er robust i materiale, men er let at folde op og ned. Derudover er der display, som viser elvognens hastighed. Golf vognen kører på et lithium batteri og der medfølger oplader.

Er du i tvivl om, hvilken golfvogn du skal vælge kan du altid kontakte virksomheden for at få råd og vejledning. Du finder udvalget online – køb golfvogn online