Hav altid et par ekstra bonruller på kontoret

Skrevet af den august 6, 2015 i kategori Computer og IT | Kommentarer lukket til Hav altid et par ekstra bonruller på kontoret

Hav altid et par ekstra bonruller på kontoret

Når man driver forretning, uanset om der er tale om butik, cafe, diskotek eller noget helt andet, så er det vigtigt at man har nogle bonruller liggende. Her er et godt eksempel:

Nattelivet

Du driver et diskotek. Det er blevet lørdag, og alt er planlagt til aftenen. Alkohol og andre drinks er der blevet bestilt nok af. Der er styr på personalet, og deres arbejdstøj, kasseapparater m.m. Alt er klar, og det skulle gerne blive en god aften for ens gæster.
Aftenen er startet og alt kører som det skal. Entrepigen tager imod dankort-betalinger, og der kommer flere og flere gæster ind på diskoteket. Alle er glade, og der er en god stemning, Men så sker der det, at der ikke er flere bonruller tilbage. Hvad gør man så? Så må gæsterne betale kontant. For uden bonruller har man ikke et bevis på, hvor meget der er blevet tjent i løbet af aftenen. Det er ikke alle gæster, som har kontanter liggende i sin pung. Faktisk er det meget få gæster, som har det, da man er vant til at kunne betale via dankortet. Så beder man gæsterne om at gå til den nærmeste automat, så de kan hæve penge. Gæsterne bliver sure (især når de er fulde). Det vil de da ikke bruge tid på. De forlader steder og går over til konkurrenten, hvor man godt kan betale med dankort……
Det er skrækscenariet. Man mister kunder, og uden kunder kan man ikke tjene penge… Derfor er moralen, at man skal have styr på bon til kasseapparat. De kan være meget vigtige!

Køb dankortruller hos papirshop.dk

Hos Papirshop.dk kan du købe alt fra bon til kasseappartat, dankortruller, regneruller, prislabels og meget mere. Se udvalget på Papirshops hjemmeside. Priserne er billige, og leveringen er fragtfri i hele Danmark! Sørg for at have købt alt inden, før det går galt.