Hjørnekiosken med billig beskyttelse

Skrevet af den november 15, 2014 i kategori Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til Hjørnekiosken med billig beskyttelse

Hjørnekiosken med billig beskyttelse

I en af Danmarks største byer, kan man finde en kiosk, som er meget besøgt. I kiosken kan man købe alt det, som man normalt kan købe i en kiosk. I kiosken kan man i weekenden købe meget billigt blandt selv slik, hvilket gør, at kiosken har rigtig mange besøgende i weekenden. Kiosken ligger tæt på byens mange diskoteker og derfor har bestyrelsen i kiosken besluttet sig for, at have døgnåbent. Det at de i kiosken har valgt at have døgnåbent har gjort, at de i kiosken igennem det sidste år har fået et kæmpe overskud. I forbindelse med, at kioskbestyrelsen besluttede, at kiosken besluttede, at de skulle have døgnåbent besluttede man også, at man i kiosken skulle kunne købe billige kondomer. Ejeren af kiosken har nemlig et ønske om, at passe godt på de unge, som besøger byen i de sene nattetimer. Han mener, at man med billige kondomer ville kunne undgå mange uønskede graviditeter. Over sommeren besluttede ejeren sig for, at han ville give et kondom gratis, til alle de kunder der kom ind i kiosken i nattetimerne.

God omtale i avisen

Der er rigtig mange mennesker, som synes at idéen med at give gratis beskyttelse til alle kioskens kunder er en rigtig god idé. Lige efter, at kioskejeren besluttede sig for dette kunne man i avisen læse om kiosken. I avisen blev der skrevet mange rosende ord om ejeren. Heriblandt kunne man læse, at mange synes, at han var super sympatisk og mange mente at han gjorde en stor forskel for byens unge ved at give gratis beskyttelse. Flere borgere besluttede i forbindelse med den gode omtale i avisen, at beslutte kioskejerens gode projekt og donerede derfor en masse kondomer til lave priser. Kommer man forbi storbyen en nat, så kan man tage ind og besøge den populære kiosk. Er man sulten, så kan man købe noget at spise og ellers kan man få en lille gratis suvenier med sig videre.