Hold dit næste virksomhedsmøde i Esbjerg

Skrevet af den oktober 18, 2015 i kategori Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til Hold dit næste virksomhedsmøde i Esbjerg

Hold dit næste virksomhedsmøde i Esbjerg

Hold dit næste virksomhedsmøde i Esbjerg

Leder du efter et professionelt mødested til dig og din samarbejdspartnere eller kunder?

Hotel med fokus på nytænkning

Hotel Britannia har et konferencecenter i Esbjerg med både mødelokaler og konferencelokaler. Hotellet er et moderne og lækkert mødested som afspejler professionalitet og autencitet. De har et rigtig flot og lækker restaurant som hedder Brasserie B med et spændende udvalg af retter fra et moderne køkken.
Hotellet har foruden lfestlokaler til firmaarrangementer og dejlige hotelværelser til overnatning.

Vælg et konferencedøgn

Der findes flere valgmuligheder for dig som har virksomhed. Du kan blandt andet vælge et konferencedøgn som indeholder fuld forplejning, overnatning og fri parkering. Der vil blandt andet være serveret morgenbuffet og frokostbuffet med drikkevarer. Hertil en eftermiddagspause med kage og snacks, og ikke mindst en lækker aftenmenu bestående af tå retter. Herudover er der som nævnt en overnatning med i prisen. Du kan se mere om konference i Esbjerg her.

Mangler du et lokale til et dagsmøde?

Du kan også booke lokale og forplejning til dagsmøder. Her er der ud over morgenbuffeten og frokosten også faciliteterne til at afholde et møde samt standard av udstyr.
Det koster ikke mere end 475kr for sådan et dagsmøde. Det er derfor også en økonomisk måde at afholde et møde på, hvor du ikke skal bekymre dig om noget. Der vil blive tage godt af dig og dine kunder.

De har over 10 forskellige mødelokaler til forskellige firmaarrangementer og deres faciliteter er firestjernede. Hotel Britannia kan sagtens være med til at afholde konference Esbjerg som bøde byder på teambuilding og segwaykørsel. Hotel Britannia står klar som et af de bedste konferencecenter i Esbjerg. Du kan altid ringe og høre nærmere hos hotellet i forhold til muligheder og ønsker.