https://www.cday.dk/

Skrevet af den december 22, 2021 i kategori Boligindretning | Kommentarer lukket til https://www.cday.dk/

https://www.cday.dk/

CDAY

Står du og mangler en vægreol? Så skulle du kigge hos C day! CDAY designer vægreolsystemer, der passer til ethvert tænkeligt behov, uanset om det er hylder eller en vinreol, du leder efter. CDAY har forskellige reolsystemer og de kan sammensættes efter behov, så du både kan få hylder og magasinholder, hvis du ønsker det. Reolsystemerne har flere forskellige længder og kan sammensættes i flere moduler, så det passer til dig. Alle reolsystemer er designet så de nemt kan kombineres efter længde, farve etc., præcist som du ønsker. Du kan kigge på deres hjemmeside for inspiration til både enkeltfunktioner og kombiløsninger, men du kan her også komme med specielle ønsker og så designer de et reolsystem, så det afspejler dig.

CDAYs vision er, at et reolsystem skal være praktisk anvendeligt, æstetisk og kunne holde i mange år. Reolen skal være et praktisk opbevaringssystem, der også afspejler kundens pesonlige stil. Desuden er det vigtigt, at produkterne er så bæredygtige som muligt. For at reducere transporten og ikke gå på kompromis med kvaliteten er alle CDAYs produkter derfor fremstillet i Danmark. Når du køber et reolsystem hos CDAY, får du et produkt i en god kvalitet, der holder i generationer. Desuden får du fri fragt ved køb over 499 kr.

CDAY er jævnligt tilstede på messer rundt om i landet både for at møde nye kunder og samarbejdspartnere. Hold øje med hjemmesiden for at se, hvor de dukker op næste gang. Du kan også tilmelde dig deres nyhedsbrev for at holde dig opdateret.