Ingen virksomheder kan leve uden strøm

Skrevet af den april 14, 2015 i kategori Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til Ingen virksomheder kan leve uden strøm

Ingen virksomheder kan leve uden strøm

Strøm er helt nødvendigt

En sikker og stabil strømforsyning er noget af det mest basale der skal til for at drive enhver virksomhed, og i dag tager de fleste det bare for givet at man hele tiden har dette herhjemme, men desværre er dette ikke altid tilfældet. For selvom man derhjemme i sin bolig har fornemmelsen af at der altid er strøm i stikkontakterne, så forholder det sig anderledes i virksomheder. For rent faktisk så er der op til flere ganske korte strømudfald hver eneste måned, og disse kan være katastrofale for både computere og meget andet udstyr. Og selvom der ikke kommer strømudfald hvor strømmen forsvinder helt, så er den offentlige forsyning ofte præget af store udsving i spændingen, og dette kan ligeledes ødelægge følsomt udstyr.

Løsningen er et Nødstrømsanlæg

Et Nødstrømsanlæg består af forskellige delelementer, hvoraf de vigtigste er Generatorer og UPS-Anlæg. Men et velfungerende anlæg er ikke bare en hyldevare, men derimod noget der er designet og konfigureret så det passer til den enkelte virksomheds behov og krav. Kontakt derfor www.norwerk.dk og få en uvildig gennemgang af jeres forventninger til strømforsyning, og få et tilbud og en løsning der matcher jeres behov perfekt.

Hvad skal man være opmærksom på?

Der er mange parametre at tage hensyn til, men det er jo vigtigt at man ikke miste nogen af sine livsvigtige data og derfor er et UPS-Anlæg en af de faste bestanddele i enhver løsning. Et UPS-Anlæg, er basalt set bare et avanceret batteri der er klar til at køre virksomhedens servere og andre kritiske elementer i et vist tidsrum. Enten indtil de bliver lukket ordentligt ned, eller til strømmen kommer tilbage. Enten det så er fra virksomhedens egne Generatorer eller den offentlige forsyning der genetableres. En generator til nødstrøm starter nemlig med en lille forsinkelse, måske kun få sekunder, men det kan være nok til at data mistes.