Inspirerende showroom til nye fliser

Skrevet af den december 22, 2021 i kategori Boligindretning | Kommentarer lukket til Inspirerende showroom til nye fliser

Inspirerende showroom til nye fliser

Nogen gange kunne jeg godt tænke mig at få et andet gulv, end mit nuværende kedelige parketgulv med tæppe på – især når jeg kommer ud og ser mange af mine venner og bekendte der er gået over til flotte flise eller klinke gulve som de kalder dem. Det ser også ud til at de er rimelige nemme at vedligeholde, og mange af disse fliser eller klinker er også i en stil, hvor man ikke lige ser alt skidtet på. En af mine bekendte har sorte skiffer gulv, og det kan jeg ikke lige anbefale til et baderum, da det der rigtig svært at holde pænt. Så hvis man står i en sådan situation, at man er ved at være grundig træt af et sådan gulv, og skal i gang med en renovation og skifte sådanne fliser ud, så ville jeg bestemt lige besøge en af disse inspirerende showrooms.

Fliser til køkkenet

Vi kender godt de lidt mere klassiske klinker som vist på billedet, de er også helt fine, men hvis man nu hellere vil have lidt mere fancy klinker, så ville jeg hoppe forbi dansk flise lager og se deres store showroom, og lade mig inspirere. Dansk fliselager.dk har et utal af forskellige typer og farver, så det er næsten umuligt ikke at finde noget der tiltaler en. De har første klasses kvalitet og produkter, hvilket jeg tænker er vigtigt, når mange år i gang med en større renovering af sin bolig og skal have nye fliser der skal holde i lang tid.