Klar til baby

Skrevet af den januar 17, 2014 i kategori Biler og sjov | Kommentarer lukket til Klar til baby

Klar til baby

Jeg venter et barn med min kone her til marts måned. Og derfor er vi i gang med at sætte babyværelset i orden. Der er jo en masse ting, der skal ordnes, når sådan en lille størrelse melder sin ankomst. Det betyder bland andet også, at vi har været ude og købe en masse babylegetøj. Og min kone kan slet ikke styre sig. Hun synes alt babylegetøj er sødt, og noget som vi skal have med hjem. Og jeg må da indrømme, at det er det også, og det kan være svært at styre sig, når man først kommer i gang. Men der har nu været noget bestemt babylegetøj, som vi har været enige om, at vores lille prinsesse skal have. Så det har vi selvfølgelig været ude og købe. For det første er det sådan, at jeg elsker børnetavler. Derfor skal hun jo selvfølgelig have sådan en.

Minder om egen barndom

Men vi har også købt andre ting. Det meste af de vi har købt er trælegetøj. Jeg kan nemlig godt lide, at det er kvalitet, og kan holde til noget. Og det synes jeg trælegetøj kan. Det kan godt lige holde til, at man smider det på gulvet eller bider i det. Noget andet vi var enige om, at hun skulle have er et legekøkken. Sådan et, hvor hun kan stå og lave mad til familien. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har bare selv, så gode minder fra min barndom, hvor jeg også havde et legekøkken. Jeg elskede at stå i det, og lave mad til mine forældre og yngre søskende. Derfor håber jeg også, at min datter får samme fornøjelse af det. Det er i hvert fald meningen med det. Og nu hvor værelset er klar, må hun meget snart gerne komme.