Kom ud og spil golf i Kolding

Skrevet af den maj 18, 2015 i kategori Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til Kom ud og spil golf i Kolding

Kom ud og spil golf i Kolding

Har du aldrig prøvet at spille gold, og overvejer du om det er noget for dig? Nu har du chancen for at prøve at spille golf i Kolding!
Golf er for alle! Det er sjovt og hyggeligt at spille golf. At spille golf kan være udfordrende for krop og sjæl ? og du får mange gode oplevelser.

medlemsskab i birkemose

Er du nybegynder i golf?

Har du ikke prøvet at spille golf før, er det vigtigt at du ved nogle ting inden du begiver dig ud på golfbanen. Hos Birkemosegolf kan du spille golf i Kolding, og du kan deltage i et begynderforløb. Begynderforløbet er et kursus, som indeholder teoriundervisning om golf, teoriprøve, 5 timers golfundervisning, spil med mentorer samt frit spil inklusiv udstyr på Pay and play golf banen i 5 uger.

Du kan få mere information omkring nybegynderforløbet samt priser på: http://birkemosegolf.dk/nye-medlemmer/

Pay and play golf

Pay and play golfbanen hos Birkemosegolf tilbyder masser af udfordringer for både nybegyndere og øvede. Banen er ideel til at træne det korte spil i samtidig med at den er oplagt til at blive benyttet til et golfarrangement.

Pay and play golfbanen er anlagt i smukke naturomgivelser og har flotte udsigtshuller over det bakkende landsskab. Når du er færdig med at spille, kan du afslutte runden med lækkert med i Birkemosegolfs restaurant.

18-hullers banen

Siden Oktober 2013 har Birkemosegolf fået en 18-hullers bane. Golfbanen er anlagt i en smuk natur med skov og søer. Du vil derfor på turen kunne nyde den skønne udsigt over banen samt det smukke naturområde omkring banen.
Desuden går dele af bagni gennem et kuperet terræn, som kan give både nybegyndere og øvede udfordringer.

Så er du interesseret i at spille eller et medlemsskab i birkemose, så klik dig ind på Birkemosegolfs hjemmeside, og få mere information omkring dine muligheder.