Lagesprøjte

Skrevet af den april 7, 2022 i kategori Mad og Sundhed | Kommentarer lukket til Lagesprøjte

Lagesprøjte

Lagesprøjte

Mangler din produktionsvirksomhed en effektiv lagesprøjte? Der kan være mange grunde til, at man anvender saltlage i sin produktion. Saltlage er en opløsning af salt og vand, som man kan tilsætte forskellige krydderier, hvis man ønsker, at et bestemt produkt skal have en given smag. Tilsætningen af saltlage er en afprøvet metode til at dræbe bakterier i kødets overflade. Saltning af fx kød, pølser og fisk er en meget gammel teknik, som er blevet brugt gennem flere århundrede, fordi det forlænger kødets holdbarhed. En saltlagesprøjte er en rigtig god måde at salte kød på. Det giver nemlig en mere jævn saltning. Hos os kan du bestille forskellige modeller af lagesprøjter, som egner sig til industriel produktion. Hvis din virksomhed fx producerer skinke, hamburgerryg, tunge, saltkød, nakkekam, m.fl., så har I nok brug for at en saltlagesprøjte, der kan klare de mest krævende opgaver. Vores kunder inden for fødevareindustrien er glade for de kvalitetsprodukter, vi tilbyder dem. Vi gør os altid umage for at finde den rette løsning til dig.

Effektive lagesprøjter

Vores saltlagesprøjter kan med fordel anvendes til injektering af saltlage i mange forskellige former for kød. Fordi vi har stor erfaring med at levere pålidelige maskiner til fødevarebranchen siden 1938, tilbyder vi kun kvalitetsprodukter, som netop løser de opgaver, vores kunder efterspørger. Vi ved, at din virksomhed har brug for maskiner, der sikrer, at produktionen kører gnidningsfrit og uden forstyrrelser. Vi er klare over, at det mest ubetydelige maskinstop kan vise sig at være en dyr affære. Det kan du undgå med vores maskiner.