Ledelsesbaseret coaching

Skrevet af den maj 8, 2015 i kategori Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til Ledelsesbaseret coaching

Ledelsesbaseret coaching


Står du og mangler en rigtig god coaching til din virksomhed, så er TWI Institute Skandinavien lige noget for dig. Det er ledelsesbaseret coaching med garanti for succes. TWI programmerne vil med sikkerhed igangsætte en sund udvikling og en forbedret procesledelse.TWI institute tilbyder en virksomhedsrådgivning som vil være til rådighed hvert enkelt skridt i jeres TWI implimentering. Med ledelsesbaseret coaching fra TWI institute, vil din virksomhed modtage støtte til at skabe og vedligeholde sikkerhed, kvalitet, leveringsevne og lavere omkostninger. Og dét må siges at være karakteristiske kvaliteter i en fremadgående virksomhed. Alle disse TWI programmer er standardiserede, både med hensyn til måden hvorpå supervisorerne anvende metoderne til dagligt, og hvorledes TWI trænerne underviser på TWI 10-timers-kurserne.

TWI Institut Skandinavian, har til opgave at optimere ledelsen i din virksomhed gennem ledelsesbaseret coaching. Og måden hvorpå de gør det på bedste vis, er selvfølgelige gennem deres coaching TWI-programmer. Men helt basalt, har de nogle retningslinjer, som virksomhedens mål ligesom alle stiler imod. De er delt op i en vision, og en mission.
TWI Institut Skandinavien’s vision er “At udleve det fulde potentiale af Training Within Industry (TWI) hos vore kunder, og at vi fortsat er den fortrukne samarbejdspartner i TWI implementering, trænercertificering, uddannelse og netværk indenfor alle industrier i Skandinavien.” Og for at udleve denne vision, har de en mission, som lyder som følgende “At skabe fremragende forretning og arbejdsmiljø hos vores kunder – igennem udvikling af deres *supervisors med TWI Instituttes TWI-programmer.”

Så står du og mangler lige præcis den slags ledelsesbaseret coaching, som TWI Institute Skandinavien kan tilbyde, så giv deres hjemmeside et kig. Deres organisationsudvikling, ledelse i praksis og fokus på procesledelse er løsningen til lige netop dine problemer!