Min mormors fødselsdag

Skrevet af den februar 14, 2014 i kategori Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til Min mormors fødselsdag

Min mormors fødselsdag

I sidste uge havde min mormor fødselsdag. Hele familien var blevet inviteret hjem til hende til kage og fødselsdagshygge. Min søster og jeg vidste at min mormor ønskede sig en reisenthel taske og tog derfor ned i byen dagen før hendes fødselsdag, for at se om vi kunne finde tasken. Vi var inde i flere butikker, hvor de havde en masse billige tasker, men vi kunne ikke finde den rigtige taske. Da vi havde kigget længe nok inde i byen besluttede vi os for, at tage hjem og se hvad man kunne få af udvalg på nettet. På nettet havde de ligeledes mange billige tasker også fra mærket reisenthel. Min søster og jeg fandt en taske, bland de mange billige tasker, som vi var sikre på, at vores mormor ville blive glad for. Vi bestilte tasken med det samme og allerede dagen efter ankom tasken med posten.

En hyggelig dag

Da vi kom hjem i min mormors lejlighed hang der en masse flag på snor. Tidligere på dagen, havde min mormors bedste veninde været forbi og havde pyntet hendes lejlighed med flag og balloner. Min mor havde også taget flag på snor med, som hun hang op rundt om dørkarmen. Min søster og jeg var meget spændte på, hvad vores mormor ville sige til gaven. Da hun skulle i gang med at åbne gaver tog hun vores gave først. Hun åbnede den smilende og smilet blev kun større, da hun så, at det var en reisenthel taske. Min mormor fortalte os, at det lige netop var den, som hun havde kigget på. Min mor sagde straks, at hun også gerne ville have sådan en taske. Vi viste hende hjemmesiden med billige tasker fra reisenthel