Når det svære rygestop skal afhjælpes

Skrevet af den september 20, 2014 i kategori Mad og Sundhed | Kommentarer lukket til Når det svære rygestop skal afhjælpes

Når det svære rygestop skal afhjælpes

For rigtig mange kan et rygestop måske være lige så intimiderende, som at springe i faldskærm, eller noget andet ekstremt. For mange er det også rigtig svært at give sig i kast med et rygestop, fordi man er bange for at fejle. Og netop derfor, kunne det være en rigtig god ide, at benytte en form for hjælpemidler. Sådan et hjælpemiddel kunne være en e cigaret. Det smarte ved en e cigaret er, at den på mange måder minder om en almindelig cigaret. Der er også flere studier som peger på, at har man benyttet en e cigaret under rygestop. Så har man større chance for, at blive helt røgfri på den lange bange. Og det må man formode, at der er rigtig mange rygere som ønsker. Det må ligesom være der incitament for at stoppe med at ryge, og gå i gang med et rygestop som inkluderer hjælpemidler som en el smøg.

Hvorfor er en el smøg smart

Grunden til, at det er smart med en el smøg er, at det er så nemt at komme i gang. For det eneste man skal bruge er en elektrisk cigaret og så den væske, som man skal bruge til til cigaretten. Det er desuden gjort super nemt, at gå ind og bestille og købe en elektrisk cigaret. Man kan for eksempel følge det link, som man finder i denne artikel. du kan kontakte dem her. Her kan man også læse mere omkring, hvad det vil sige, at ryge på den elektriske cigaret. For eksempel hvad man skal være opmærksom på, hvilke bivirkninger, der kan være ved det. Men også hvilke positive ting det kan udløse, at skifte sine dårlige rygevaner ud med denne form for erstatning.