Nogle ting er lettere med et ordentligt brag

Skrevet af den april 15, 2015 i kategori Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til Nogle ting er lettere med et ordentligt brag

Nogle ting er lettere med et ordentligt brag


Hvad end årsagen må være, så vil mange før eller siden have behov for at komme af med noget byggeri, som er bygget for at være solidt, for eksempel ved nedrivning af skorsten. Det er trods alt få ting, som man har fordi det falder sammen af sig selv. Når man har med tunge sager at gøre, så er det dog ikke helt ufarligt at gøre det selv. Så frem for at risikere eget helbred, hvad så med et mere sikkert alternativ: Sprængning!

Undervurder ikke hvilke problemer kan løses med et professionelt BUM!

Det vil lyde spøjst, men en professionelt udført sprængning kan ofte være den korrekte metode, når man står med et stort og tungt nedrivningsprojekt. Beton og bygningsfundamenter er jo ikke lette at slå hul på, og jorden vi går på bliver hurtigt svær at grave sig igennem med en skovl, samme med træers dybbe rødder. Dansk Sprængnings Service har en bred vifte af kompetencer indenfor sprængning og udfører sprængningsarbejde i hele Skandinavien, med specialisering i redrivninger og væltninger.
sprængning af silo

Skal du bruge noget krudt?

Hvad enten det drejer sig om nedrivning af en skorsten eller en silo, knusning af store sten, eller at fjerne store mængder jord, så kan man løse mange problemer med et velplaceret BUM! Kig ind på Dansk Sprængnings Services hjemmeside og se om de kan løse det problem du står overfor. Om ikke andet kan du nyde synet af hvor effektivt og sikkert en professionel udført spræning egentlig er ved at se videoer og billeder fra deres arbejde. Som sagt er Dansk Sprængnings Service kompetente og de er godt i stand til at vejlede om brugen af sprængning, og om det er passende for dit projekt. Det er stadig en sjov tanke, men når barriere ikke er til at overkomme med knofedt, så er krudt både hurtigere og sikrere.