Nyheder

NYHEDER

NYHED Boogie Bounce - Kommer i januar 2020

Boogie Bounce-programmet har været et hit i England siden 1996, da grundlægger Jenny Belcher begyndte at undervise klasser lokalt i Tamworth, West Midlands.


Drevet af utallige succeshistorier fra regelmæssige deltagere som blev forbløffet over de resultater de opnåede ved Boogie Bounce, besluttede Jenny at bruge sine oplevelser og erfaringer som en lokal instruktør i Boogie Bounce til at opbygge et brand, der virkelig understøtter dets instruktører og deltagere.


I 2014 blev Boogie Bounce lanceret med licens, og siden da er det blevet lanceret i 13 lande og nu har vi taget det til Danmark.


Boogie Bounce er et komplet træningsprogram, der udføres på en mini-trampolin med patenteret T-Bar-håndtag. Programmet består af et yderst effektivt H.I.I.T cardio-afsnit efterfulgt af et toningsafsnit, hvor mave, baller og lår kommer på arbejde. Hver muskel i kroppen arbejdes, også ANSIGTSMUSKLERNE!


Boogie Bounce anvender High Intensity Interval Training (H.I.I.T) -teknikker til at maksimere den mest effektive fedtforbrændingsproces, mens du bruger den bøjelige overflade på måtten til at udføre en række kernestabilitetsøvelser, hvorved flere af de dybe kernemuskler bliver engageret.


NASA er endda enig i, at hopning på trampolin er "den mest effektive øvelse, der endnu er udtænkt af mennesket". Undersøgelser foretaget af NASA-forskere viser, at det at springe rundt på en mini-trampolin er 68% mere effektivt end jogging og alligevel kræver mindre indsats! Du kan også udvikle både over- og underkropsstyrke lige så effektivt som vægtløftning uden at belaste dine muskler, og dermed undgår du også evt. skader på musklerne.


Trampolining eller rebounding, som det også er kendt som, har mange

sundhedsmæssige fordele -


Fantastisk træning af hele kroppen
Massivt kaloriforbrænding og vægttab
Forøget stofskifte
Lindrer stress
Lav påvirkning af led og ledbånd
Forbedrer lymfesystemet
Reducerer cellulite
Velegnet til alle aldre, former og størrelser


Trampolinen er bygget så den kan tage op til 160 kg

NYHED CROSSDANCE PÅ HOLDPLANEN

Vi tilbyder nu Crossdane i Color Fitness, vores instruktør hedder Lykke, og hun glæder sig meget til at se jer alle på hendes hold. Crossdance er for alle, koreografierne er lette at følge med i, og øvelserne i IKKE DANSE DELEN, er alle også nemme atdeltage i.

KONTAKT OS


Color Fitness

Blødevej 2, 3600 Frederikssund

Telefon: 91255140

Telefon er åben i receptionens åbningstider

RECEPTIONEN ER ÅBEN...

Mandag : kl. 09:30 - 11:30 og 15:00 - 17:00

Tirsdag : kl. 10:30 - 12:00 

Onsdag: kl. 09:30 - 11:30 og 15:00 - 17:00

Torsdag: kl. 10:30 - 12:00 

Fredag: Lukket

Lørdag: kl. 09:30 - 11:30

Søndag: kl. 09:30 - 11:30


FØLG OS

Copyright © All Rights Reserved

Er du også helt vild med holdtræning?


Når du skal booke dig til hold skal du bruge dit medlemsnr. og de første 4 cifre af dit person nr. Dit medlems nr er lig med brugernavn og de 4 første cifre af dit person nr. er din kode. Du kan booke dig via linket nedenfor, eller du kan downloade vores APP til holdbooking,


Download APP til holdbooking


Har du en smartphone kan du via din store downloade følgende App MY ECLUB, når du har downloadet APP'en beder den om en klub kode.

Koden til Color Fitness er

dFd4MhY5

Herfra er det bare at følge anvisningen ovenfor.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend