På tide at stoppe

Skrevet af den december 16, 2013 i kategori Mad og Sundhed | Kommentarer lukket til På tide at stoppe

På tide at stoppe

Jeg har fået en ny kæreste, og vi er simpelthen så forelskede. Og så skulle man jo tro, at det hele var godt, og det er det som sådan også. Der er bare en lille ting, som nager. Hun kan nemlig ikke lide, at jeg ryger. Derfor har jeg lovet hende, at jeg vil stoppe. Det var hendes betingelse for, at hun ville være kærester med mig. Men hvordan jeg skal stoppe, ja det har jeg ikke lige nogen ide om. Men så var det, at en af mine venner foreslog, at jeg prøvede med en e cigaret. Han havde nemlig selv skulle stoppe med at ryge, og derfor var han begyndt at ryge e cigaret, og det havde virkelig hjulpet. Og da det at ryge på e cigaret ikke er det samme som en almindelig cigaret, tænkte jeg, at det måtte være godt nok til min kæreste. Så det er blevet mit nyt projekt.

Mange flere fordele

Men som jeg har undersøgt det med en elektronisk cigaret noget mere, har jeg jo fundet ud af, at der er mange flere fordele forbundet med at ryge på el smøg i stedet for almindelig cigaret. For det første er der ikke de samme udgifter forbundet med det. Man skal bare erhverve sig en elektronisk cigaret, og så er det ligesom det. Udover det er damper fra en el smøg jo heller ikke nær så skadelig, som røgen fra en almindelig cigaret. Der er altså mange ting, som taler for, at jeg skal stoppe med at ryge, eller i hvert fald skifte over. Da jeg fortalte min kæreste op projektet, synes hun, at det lød som en rigtig god ide. Og hun støtter mig hundrede procent op. Hun gav mig endda en kildehenvisning til en el smøg.