Persondatapolitik og Cookies

Personoplysninger, fortrolighedspolitik og cookies


FORTROLIGHEDSPOLITIK

Formålet med denne fortrolighedspolitik er at informere om, hvordan og hvorfor Color Fitness indsamler og behandler personoplysninger.

Det er den administrerende direktør for Color Fitness, som har det endelige ansvar for bearbejdningen af de oplysninger, der indsamles og behandles af Color Fitness. Dette ansvar kan delegeres til en anden medarbejder i det daglige arbejde. Nedenstående fortrolighedspolitik indeholder de oplysninger, som persondataforordningen kræver, at vi stiller til rådighed i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger.

Color Fitness behandling af personoplysninger stemmer overens med gældende regler for beskyttelse af sådanne oplysninger.

LOVLIG GRUND TIL BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

Behandling af personoplysninger er ikke tilladt, medmindre der foreligger et gyldigt grundlag for behandlingen. Et sådant grundlag kan f.eks. være samtykke fra den registrerede person, en kontrakt (en indgået aftale), eller at vi som ansvarlig for behandlingen af personoplysningerne har en legitim interesse, der har større vægt end den registrerede persons krav på beskyttelse af privatlivet.

Vores begrundelse for databehandlingen er normalt, at der findes en kontrakt, og i visse tilfælde at den registrerede person har givet sit samtykke. Når behandlingen af dine personoplysninger påbegyndes, informerer vi altid om grundlaget for databehandlingen.

Hvis Color Fitness skal behandle personoplysninger for børn under 16 år, kræver det, at der foreligger samtykke fra forældre eller værge.

Color Fitness BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

Vi indsamler og behandler personoplysninger med henblik på at kunne overholde vores aftale med vores medarbejdere (administration af ansættelsesforhold) og medlemmer (administration af kunderelationen), men også for at kunne yde god service og informere om vores produkter og tjenester (markedsføringsaktiviteter). Brugen af personoplysninger i forbindelse med markedsføringsaktiviteter er baseret på dit samtykke, som du selv kan administrere via Mine sider.

Vores træningscentre tilbyder f.eks. moderne og funktionel individuel og personlig træning samt holdtræning. Når medlemmer besøger vores træningscentre, registreres deres besøg. Det samme gælder for booking af holdtræning.

De oplysninger, vi registrerer, er navn, personnummer, telefonnummer, e-mailadresse, postadresse, billede og medlemskabstype. Vi indhenter oplysningerne fra det registrerede medlem selv.

UDLEVERING AF PERSONOPLYSNINGER – TREDJEPARTS ANVENDELSE

Registrerede personoplysninger behandles fortroligt, og det er udelukkende de medarbejdere, som har brug for oplysningerne for at kunne udføre deres arbejde, der vil få adgang til oplysningerne. Derfor deler vi som regel ikke personoplysninger med nogen uden for Color Fitness.

Det kan imidlertid være, at vi i nogle tilfælde vil dele personoplysninger med vores samarbejdspartnere, f.eks. Facebook eller Google. Deling af personoplysninger med tredjepart udgør en behandling af personoplysningerne, som kræver, at visse juridiske forudsætninger er opfyldt. Disse forudsætninger vil som udgangspunkt være samtykke fra den registrerede person, således at du som registreret altid vil være klar over vores eventuelle udlevering af dine personoplysninger. Bemærk, at vi i nogle tilfælde vil være forpligtede til at udlevere dine personoplysninger.

COOKIES

Vi benytter cookies på vores hjemmeside. En cookie er en lille tekstfil, og vores hjemmeside vil altid bede din webbrowser om tilladelse til at lagre cookien på din computer. Vi gør dette for at kunne huske dine handlinger på hjemmesiden, hvad du godt kan lide, og hvor ofte du har besøgt vores hjemmeside. Dette gør det muligt for os at give dig bedre adgang til forskellige funktioner. Vi benytter desuden cookies på vores sider med henblik på at kunne føre statistik over, hvad der bestilles, og hvor meget vores websted anvendes generelt.

Der findes to typer cookies: Den ene type er en fil, der lagres på din computer i længere tid. Den anden type er en midlertidig cookie (sessionscookie). Disse cookies er kun i brug under dit besøg på webstedet. Vi benytter begge typer cookies.

Du kan fjerne vores cookies ved at gå ind på indstillingerne i din webbrowser og slette indholdet.

LAGRING OG SLETNING AF PERSONOOPLYSNINGERNE

Vi udleverer ikke dine personoplysninger til andre, medmindre der foreligger et retligt grundlag for en sådan udlevering. Eksempler på et sådant grundlag vil normalt være, at du har indgået en aftale med os, eller at der er juridiske årsager, der tvinger os til at gøre det.

Al den behandling af personoplysninger, som vi foretager, finder sted inden for EU-området. 

DINE RETTIGHEDER

Du har ret til at få indsigt i, få korrigeret, få slettet (hvis vi ikke er forpligtede til at opbevare oplysningerne) og begrænset databehandlingen samt at få flyttet dine personoplysninger (dataportabilitet). Du kan desuden anmode os om, at vi afslutter behandlingen af dine personoplysninger (f.eks. ved at trække dit samtykke tilbage). Dersom du ønsker at benytte dig af en eller flere af disse rettigheder, vil vi imødekomme din anmodning inden for én måned, efter at vi har modtaget din anmodning, medmindre vi er forpligtet til noget andet. Eventuelle anmodninger kan sendes til vores e-mailadresse, medlemsservice@sats.com.

Hvis du mener, at vi har overtrådt reglerne for behandling af personoplysninger, har du mulighed for at klage til Datatilsynet

KONTAKT OS


Color Fitness

Blødevej 2, 3600 Frederikssund

Telefon: 91255140

Telefon er åben i receptionens åbningstider

RECEPTIONEN ER ÅBEN


Mandag : kl. 16:30 - 18:30

Tirsdag og torsdag: kl. 15:30 - 18:30

Onsdag: kl. 08:30 - 10:30  

Fredag: kl. 10:00 - 12:00

FØLG OS

Copyright © All Rights Reserved

Er du også helt vild med holdtræning?


Når du skal booke dig til hold skal du bruge dit medlemsnr. og de første 4 cifre af dit person nr. Dit medlems nr er lig med brugernavn og de 4 første cifre af dit person nr. er din kode. Du kan booke dig via linket nedenfor, eller du kan downloade vores APP til holdbooking,


Download APP til holdbooking


Har du en smartphone kan du via din store downloade følgende App MY ECLUB, når du har downloadet APP'en beder den om en klub kode.

Koden til Color Fitness er

dFd4MhY5

Herfra er det bare at følge anvisningen ovenfor.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend