Pusletasker og pusleunderlag

Skrevet af den maj 20, 2022 i kategori Tøj og mode | Kommentarer lukket til Pusletasker og pusleunderlag

Pusletasker og pusleunderlag

I begyndelsen var jeg ikke helt klar over om jeg ville have et pusle underlag eller en pusletaske – for der er jo lidt forskel. Det endte med at jeg valgte at gå efter en pusletaske, da jeg kunne se flere fordele ved en sådan frem for et pusleunderlag. Pusle tasken gav mig mange flere muligheder, når jeg skulle i byen eller på tur et eller andet sted hen som for eksempel skoven eller stranden, eller bare til en eller anden kom sammen. Jeg fandt den lækreste pusle taske på thatsmine.dk hjemmesiden – Den var både praktisk og flot og nem at have over skulderen så jeg også kunne have min dejlige baby på armen. Det var nemt at bestille den, og leveringen var hurtig – jeg havde den allerede 2 dage efter jeg havde bestilt.

Pusle tasker til den nyfødte

Jeg var ikke den eneste der havde fået den ide med pusletasker, for efterhånden som jeg kom rundt med min egen pusle taske, så jeg flere og flere der også havde sådanne – men alligevel, så syntes jeg at jeg havde fundet den der var den mest smarte og elegante. Jeg fandt også noget dejligt baby tøj på thatsmine.dk hjemmesiden, som også lige røg ned i indkøbs kurven, og ligesom pusle tasken, så er tøjet også af en super god kvalitet og rigtig lækkert for den lille at have på. Desværre har de kun tøj fra de 0-3 årige, men det giver mig da lige nogle år endnu hvor jeg kan nyde godt af deres produkter.