Rekruttering af Jeres næste medarbejder ?

Skrevet af den april 23, 2016 i kategori Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til Rekruttering af Jeres næste medarbejder ?

Rekruttering af Jeres næste medarbejder ?

Rekruttering af Jeres næste medarbejder ?


I erhvervsverdenen er der mange udskiftninger af ansatter, og det foregår hele tiden. Det kan derfor være en stor arbejds byrde for virksomheder selv at stå for rekruttering af nye medarbejdere. Det har skabt et behov for et rekrutteringsfirma som Karsberg .

Dette er en virksomhed som har specialiseret sig at arbejde med rekruttering af nye ansatte til alle slags virksomheder. Og her er der så flere måder som rekrutteringen kan foregå på.

Headhunting

Headhunting er en lidt mere diskret måde at finde sin nye medarbejder på. Her laver virksomheden, der søger en ny medarbejder, liste/opslag over hvilke kompetencer og kvalifikationer de ønsker af den nye medarbejder. Samtidig beskriver de noget om hvilke arbejdsopgaver stilling kommer til at bestå af. Alle disse ting bliver så delt med et rekrutteringfirma der herefter vil stå for at finde den rette ansatte. Ved headhunting bliver der altså slået noget jobopslag op, men der er derimod rekrutteringfirmaet der kontakter potentielle kandidatter til stillingen. Dermed den lidt mere diskrete måde at søge nye medarbejdere på.

Konventionel Rekruttering

Denne form for rekruttering er nok den for de fleste mest velkendte. Igen laver virksomheden der søger en nye medarbejder en liste over kvalifikationer og kompetencer de ønsker sig af en ny medarbejder, samt hvad de som virksomhed kan tilbyde i den nye stilling, både i form af arbejdsopgaver, men også hvilke erfaringer og goder en ansat får hos dem.

Disse ting bliver delt med et rekrutteringsfirma, som fx Karsberg (Karsberg ), der herefter laver et opslag, og står for at finde de bedste kandidater til den ledige stilling. Her er der altså et jobopslag som man kender det, men det er et eksternt rekrutteringsfirma der står for rekrutteringen.