Rensning af havet er en stor opgave

Skrevet af den januar 7, 2021 i kategori Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Rensning af havet er en stor opgave

Rensning af havet er en stor opgave

Har man ikke set, hvor meget plastik og affald der befinder sig ude i verdenshaven, er det nok også noget som man bliver nød til at tjekke op på, for at finde ud af præcist hvad det er man har brug for på det område for at kunne komme til et bedre sted hen. Hele plastik øer findes ude i havet i dag, som er består af plastik og atter plastik. Flere tusindevis af dyrearter dør hver dag, fordi de sidder fast i noget plastik eller har maven fyldt med det.

Selvom der er mange som gør en stor indsats på området, er der også mange mennesker, som går og smider skrald i naturen hvilket også er noget man skal skamme sig over og lave om på det med det samme. På den måde får man også meget mindre og se til på det område, hvilket jo også er en meget god ting og få kørt ind på rutinen. Er der brug for andet og finde ud af omkring tilstandene er det også bare og gøre det her online i dag.