Ryg e pibe frem for almindelige cigaretter

Skrevet af den august 7, 2015 i kategori Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til Ryg e pibe frem for almindelige cigaretter

Ryg e pibe frem for almindelige cigaretter

Rygning er sundhedsskadeligt

Rygning er skadeligt både for ens egen krop, hvis man er ryger, men også over for omgivelserne. Med blot en enkelt inhalering, inhalerer man over 4000 forskellige kræftfremkaldende kemikalier i kroppen. Det er blandingen af tjære, nikotin samt skadelige gasser og kemikalier, som har en ødelæggende virkning på dine lunger, krop og organer. Derfor er det vigtigt, at man tænker på sundere alternativer.

Undgå 4000 kemiske stoffer med en e pibe

En e pibe fungerer som en elektronisk cigaret. En el pibe giver samme nydelse som en almindelig cigaret. Den eneste forskel er, at en almindelig cigaret indeholder 4000 skadelige kemiske stoffer, som kan være kræftfremkaldende. Hvorimod en e pibe eller e cigaret ikke gør det! Men nydelsen er den samme! Med en e pibe eller e-cigaret inhalerer man damp i stedet for røg. En anden fordel i at købe en e pibe eller e cigaret er, at man ikke lugter af røg, som man vil gøre med en almindelig cigaret. E-cigaretten eller e piben vil heller ikke gøre væggene gule i hjemmet, som det sker med en almindelig cigaret. Man kan også spare penge med en e cigaret eller e pibe, og det er også nemmere at blive nikotinfri!

Sådan fungerer en e cigaret

En e-cigaret består af et genopladeligt batteri og en væskebeholder. En væskebeholder laver e væske til damp, som så kan inhaleres. Når man har ladet batteriet op, skal man skrue de to dele sammen til en e-cigaret. Når man trykker på knappen på batteriet, vil en knap lyse for at indikere at batteriet er aktiveret. Batteriet vil derefter sende strøm til væskebeholderen, hvor i der sider en lille glødetråd, der varmes op og laver din e væske til damp.

Køb en e pibe eller e-cigraret hos KC-smoke.dk

Man kan købe e-cigaretter eller en e pibe samt tilbehør dertil hos KC-smoke.dk.