Ryger du på e cigaret og bruger meget e-væske

Skrevet af den oktober 27, 2016 i kategori Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til Ryger du på e cigaret og bruger meget e-væske

Ryger du på e cigaret og bruger meget e-væske

Når man skifter over til en e cigaret i stedet for de almindelige cigaretter, så kommer der også nogle andre ting til, som man skal ud og investere i. Nemlig den e-væske som man bruger til selve e cigaretten. Det er den, som man damper på, hvis man kan sige det sådan. Det er også den, man kan købe i mange forskellige smagsvarianter, så man kan få den, som man allerbedst kan lide. De kommer nemlig i mange forskellige varianter, med varierende smage og lugte.

Hvilke smag foretrækker du

Hvis man allerede har røget på cigaretten i noget tid, så har man sikkert også fået en e-væske, som man bedre kan lide end de andre. Der er også mange, som skifter meget imellem forskellige former for væske. Fordi det giver lidt afveksling ikke at sidde og dampe på det samme hele tiden. Så er det måske og nemmere at holde sig fra de rigtige cigaretter, hvis man lige er skiftet over til at dampe i stedet for.

Derfor kan du holde dig fra smøgerne

Men for dem, som ikke har prøvet at ryge på e cigaret endnu, kan man måske undre sig over, hvordan man kan holde sig fra de almindelige cigaretter. Men det er simpelthen fordi, at den e-væske, som man bruger til sin e-cigaret er en nikotin væske. Det vil sige, at man stadigvæk får nogle af de stoffer, som man er afhængig af, og som også gør det svært, at stoppe med at ryge.

Giv det selv et forsøg

Hvis man endnu ikke har prøvet, så er det helt sikkert værd, at give et forsøg. Det er oven i købet nemmere end at ryge, fordi man kan bestille sin væske online, og så få den sendt direkte hjem til sin adresse. Så skal man ikke engang uden for, når man skal købe nye cigaretter. Det er nemt, fordi man kan bestille direkte, ved at bruge linket, som man finder i denne artikel. Her kommer man direkte til hjemmesiden.