Sikkerhed med god lyd

Skrevet af den oktober 26, 2015 i kategori Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til Sikkerhed med god lyd

Sikkerhed med god lyd

Værnemidler er et must, når dit arbejde er krævende. Vi skal passe på os selv, og det er ligegyldigt hvilket arbejde vi har. høreværn med radio hjælper dig, med at passe på din hørelse, men giver dig samtidig en god lyd. Du kan på den måde høre radio imens du passer dit arbejde – også selvom du ikke sidder på et stille kontor . Høreværn med radio er aktuelt for dig, der har et larmende arbejde, hvor du skal benytte værnemidler. Værnemidler er efterhånden blevet moderniseret. I dag er det ikke kun høreværn , i dag kan du også få dem med radio og musik i. Der er forskellige valg at træffe. Du kan vælge et par med radio, elle du kan vælge et par med AUX-stik, su du kan slutte din telefon til. Du kan vælge et høreværn med begge muligheder – og du kan få høreværn med radio, hvor du kan kommunikere med dine kolleger.
Værnemidler er mere end høreværn. Her er også beskyttelsesbriller, seler og masker. Arbejder du over jordens overflade vil en sele være en god idé. På den måde sikrer du dig selv mod fald fra diverse højder . Med en maske kan du beskytte næse, mund og luftveje imod forurening og støv. Der findes et bredt udvalg, så du kan finde det der passer dit behov. Dine øjne skal også beskyttes. Her er et par beskyttelsesbriller vigtige . De kan være med klar plast, så du beskyttes mod flyvende genstande, men de kan også være med mørklægning, så du kan svejse uden det ødelægger dine øjne.
Uanset hvilket værnemiddel du søger, så skal du finde det, der passer dit behov. Sørg for at masken er egnet til dampe fra skrappe væsker, at dine briller sidder som de skal og at dit høreværn lukker al lyd ude, så du kan blive i branchen alle de år du ønsker. En ting der er sikker er, at du ikke kan skifte noget ud – dine øjne, hænder, ører mv. skal holde hele livet – så pas på dig selv!