Sikring af værktøj og andre løse objekter

Skrevet af den december 17, 2015 i kategori Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til Sikring af værktøj og andre løse objekter

Sikring af værktøj og andre løse objekter

En bærbar er kontormandens højre hånd

Rigtig mange mennesker arbejder på kontor, i disse moderne tider, og på kontoret svarer en bærbar computer til håndværkerens hammer og sav. Og derfor er det supervigtigt at medarbejderen altid har sin bærbar til rådighed. Men hvis man er udsat for tyveri på virksomheden og får stjålet sine ting, herunder de løse genstande som ligger på skrivebordene på alle etagerne, så er man virkelig på herrens mark. Og derfor er det smart med objektsikring og tyverisikring af sine og medarbejdernes ting, så tyvene nærmest ikke har mulighed for at omsætte tingene, og de derfor måske enten ikke bliver stjålet, måske dukker op igen eller kan spores. Og derfor er et brændestempel en rigtig god løsning som objektsikring, fordi tyven allerede med det samme kan se at produktet er mærket af et brændestempel med enten en tekst eller med et logo, og derfor kan være svært at sælge videre. Og et brændestempel kan man nemt lave, eller få facility afdelingen i virksomheden til at lave. Men det kræver jo det rette værktøj og nogle redskaber, og man kan finde et brændestempel og anden tyverisikring på disse to links, hvor man kommer ind på en hjemmeside som netop beskæftiger sig med brændestempel af forskellige løse og faste ejendele. Og det er især dyrere ting som der er stor værdi i at få lavet et brændestempel på, så der er en tydelig objektsikring.

En opgave for virksomhedens sikkerhedsafdeling

Nogle, især store virksomheder, har en facility afdeling eller sikkerhedsafdeling ansat til at tage sig af disse slags opgaver. Det er nok hvad man kaldte for pedeller i gamle dage. Men selv hvis man ikke har sådanne specifikke medarbejdere, så kan man sagtens selv løse disse opgaver som tyverisikring er, for hellere være ude i god tid med det.