Slikeglatte ben og væk med de skarpe stubbe

Skrevet af den november 10, 2014 i kategori Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til Slikeglatte ben og væk med de skarpe stubbe

Slikeglatte ben og væk med de skarpe stubbe

I dag er det moden, at der næsten ikke skal være noget hår, nogen steder overhovedet. Det betyder også, at folk bruger rigtig meget tid på at barbere sig. Og til dette skal man jo bruge det rigtige barbergrej. For fordi man barberer sig i områder, hvor huden er ekstra sensitiv, er der brug for nogle produkter, som kan passe godt på huden. Blandt andet derfor er det også vigtigt, at man ikke deler sit barbergrej med andre. For der kan nemlig sidde små bakterier og hudrester fra andre. Og når man så barberer sig med det, vil putte det ned i de små porer man har på kroppen, som er ekstra udsat, når man barberer sig. Man skal også altid trekke, at ens barberskraber er helt skarpt. Det er nemlig vigtigt at en barberskraber skærer hårene og ikke river dem over. For det kan nemlig skabe nogle grimme sår, som kan have svært ved at hele igen. Derfor skal man også sørge for at skifte sin barberskraber flere gange, og altid hvis en er sløv eller viser tegn på at være rusten.

Mange lækre produkter

Når man så skal vælge, hvad for noget barbergrej man vil have, skal man selvfølgelig finde ud af, om man er mest til skraberudgaven eller om man mere er til voks. Man kan også være heldig at købe barbersæt på internettet, hvor man kan få forskellige produkter sammen med. Det kan være produkter, som er med til at hele huden og køle den lidt ned, efter den strestilstand, som den bliver udsat for under barberingen. Her skal man være opmærksom på at finde en barbersæt med de produkter, som matcher den hud man har. For nogle har mere følsom hud end andre. Kunne man tænke sig at bestille nogle af de forskellige produkter, så kan man finde mange af dem, ved at følge det link, som man finder i denne artikel. Fører direkte til hjemmesiden hvor man kan købe Thirdfield.dk.