Smukke ting til dit hjem

Skrevet af den august 6, 2021 i kategori Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Smukke ting til dit hjem

ting til hjemmetOpgrader din indretning

Skal dit hjem have en opgradering? Så finder du her nogle gode tips til at give det mere liv og hygge.

Jeg har nu gennem flere måneder køb forskellige ting til hjemmet som skal være med til at give min bolig mere hygge og charme. Det er primært mindre ting som lysestager og lignende der skal være med til at skabe hygge i min bolig. Jeg har nemlig fundet den fedeste shop online hvor de sælger skønt interiør der passer perfekt ind hos mig. Det ville jeg lige dele med jer alle her.

De hedder welovesshoes.dk og som navnet siger sælger de også mere end kun skønt interiør. De har nemlig et skarpt sortiment af tøj, sko, smykker til skarpe priser og hvor du får dejlig billig fragt.

De har som nævnt de fineste små ting til hjemmet som giver det lille ekstra pift til hyggen, og giver noget farve og personlighed i dit hjem. Jeg har selv købt hos dem flere gange, og hver gang er der bare super hurtig levering og god kundeservice. Jeg oplevede en gang at en vare ikke var på lager, her skaffede den hurtigt hjem til mig og kontaktede mig personligt da de opdagede det. Det er bare dejligt at man føler sig behandlet godt, selvom man handler online. Det er der mange der kunne lære af.

Jeg har nu opgraderet min indretning betydeligt, og jeg vil anbefale jer andre at gøre det samme. Men husk kun at køb ting du ikke kan leve uden 😉