Spice tingene op

Skrevet af den juli 27, 2016 i kategori Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til Spice tingene op

Spice tingene op


Der findes mange former for frækt undertøj. Nogle mener det hører pornoen til, mens andre ved at det er helt normalt at kunne lide at pynte sig lidt i soveværelset. Det kan være med til at vække sanserne hos begge parter og det kan være med til at sætte lidt gang i tingene. Især kæreste- og ægtepar, som har været sammen i lang tid og er så vant til hinanden at man er gået hen og blevet en del af hverdagen og hvor energien kræves mange steder og man bliver i dårligt humør og har ikke lyst til sex, kan frækt undertøj gøre en stor forskel. Der foregår ikke længere det samme hver gang fordi man bliver ophidset forskelligt og må reagere på hvordan man føler det. Man kan gøre det mere spændende ved ikke at være forberedt på hvilket pikant undertøj partneren har på.

Der findes meget frækt undertøj online, klar til bestilling. Meget af undertøjet kan sagtens bruges til hverdag som normalt undertøj, mens der også er noget for dem der bliver bidt af det. Man kan sagtens købe undertøj, hvilkets udelukkende funktion er at tænde partneren før og under sex.

Selvom det ikke er meget kendt findes der også erotisk undertøj til både mænd og gravide. Det er ikke ligeså populært til mænd som det er til kvinder, men netop fordi kvinden er meget sexualiseret i medier, kan mænd føle sig uattraktive til sammenligning med deres partner. Det kan virke fjollet, når man lige bliver præsenteret for det, men man opdager hurtigt hvordan det gavner i soveværelset. erotisk undertøj er lidt mere kendt, men det ses stadig på med rynkede bryn. I løbet af en kvindes graviditet ændrer hendes krop mærkværdigt. De begynder pludlig at ligne det som samfundet siger er forkert. I deres fornuft ved de godt at de er gravide og at det er derfor, men spejlet siger en større silhuet. Her kan frækt undertøj være med til at give kvinden mere selvsikkerhed både i og udenfor sengen.